Zaagtafel, Gereedschapsbord en Schuiven

Ik had een zaagtafel besteld van powerplus. Deze week was deze binnen gekomen, na het in elkaar zetten wilde ik deze gaan proberen. Het viel me direct op dat de kwaliteit nogal laag was, maar toen ik de aanslag wou vastzetten brak hier gewoon de knop van af. Ik ga deze proberen terug in de doos te krijgen en retour te sturen.

Boven de werkbank heb ik een gereedschapsbord gehangen, geeft al meteen wat overzicht over het veel gebruikte gereedschap.

Voor de opbergkast ben ik aan de schuiven begonnen:

Om deze in de buizen constructie vast te zetten heb ik mdf platen gezaagd. Deze klem / schroef ik vast tussen de buizen .

1 ping

  1. […] zag in de folder van de lidl dat er een zaagtafel in de aanbieding was. Deze is goedkoper dan de vorige die ik gekocht had, maar deze is van het “merk” Parkside. Met dit merk ben ik eigenlijk […]

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.