Schuiven, Werkbladen en Tegelen

Ik zag in de folder van de lidl dat er een zaagtafel in de aanbieding was. Deze is goedkoper dan de vorige die ik gekocht had, maar deze is van het “merk” Parkside. Met dit merk ben ik eigenlijk telkens wel verrast geweest van de prijs / kwaliteit verhouding. Deze keer was dat niet anders. Natuurlijk kan je dit niet vergelijken met een dure zaagtafel, maar voor deze prijs is die veel beter dan de vorige die ik had.

Bij de soldeerbureau heb ik de middelste poot verwijderd en vervangen door een stuk buis achter de blauwe buizen. Vanachter heb ik een schuin stukje gemaakt om het blad wat meer te ondersteunen. Aan de zijkanten hoop ik dat de schuivenblokken ook wat toevoegen aan de stevigheid.

Ik ben hier ook weer verder gegaan met de schuivenblokken te maken.

Deze heb ik hierna ook geverfd en vast gemonteerd.

Voor de opbergkast heb ik de voorfrontjes gezaagd en in de verf gezet. Met het werkblad is hetzelfde gebeurd. Hier had ik het probleem dat de bladen te diep waren en niet lang genoeg. Dit heb ik eenvoudig op gelost door aan de achterkant er een stuk af te zagen en dit heb ik nu tussen de 2 bladen ingezet.

Ik heb ook een overzichtsfilmpje van de kelder gemaakt, hierin zijn de voor frontjes in de zwarte verf te zien.

In dit filmpje is ook te zien dat ik deze week begonnen ben met de kabelgoten te hangen boven de werkbanken en de soldeerbureaus.

Op de WC ben ik ook al begonnen met het tegelen van de muren. Bij de eerste muur heb ik lijm gebruikt die nog over was van de vloer vorig jaar. De zak lijm  was open en waarschijnlijk daardoor een beetje vreemd om mee te werken, ik hoop dat de tegels houden op de muur.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.