Bakken en document ladeblokken

Ik heb nog een paar bakken bijgemaakt voor onder de werkbank. Bij de grote bakken heb ik toch beslist om een middenschot te maken, hierdoor wordt de bodem wat beter omhoog gehouden. Dit werkt wel goed moet ik zeggen, ik kan in de bak gaan staan en nog rijden, en dat terwijl de bak maar heel weinig speling boven de grond heeft, dus veel doorbuiging kan er niet zijn.

Detail foto van de wieltjes:

Bij een veiling heb ik een paar loten met archiefkasten gekocht, deze gaan handig zijn om gereedschap in te bewaren. Voorlopig staan de kasten echter in de weg, daarom heb ik 3 karretjes gemaakt waar ik de kasten op kan zetten en ze ergens een hoekje kan in duwen.

Voor de kolomboormachine heb ik een plank gemaakt met afgeronde hoeken. Deze heb ik ook meteen in dezelfde kleur als de werkbank geverfd. In de vorige update waren de hoekjes aan de muur al te zien. Daar is deze nu op vastgezet.

Voor de opbergkast heb ik deze week ook de ladegeleiders binnen gekregen, maar helaas nog geen tijd gehad om de schuiven te maken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.