Werkbank en kast updates

Nadat de werkbladen geverfd waren, ben ik weer verder gegaan met de aluminium profielen erop te bevestigen. Dit heb ik gedaan met Tec7 lijm. Hier werd al snel duidelijk dat ik lang niet genoeg lijm klemmen heb. Ik heb zelfs enkele spanriemen uit de auto moeten halen.

Hierna heb ik de bankschroef gemonteerd. Ter vergelijking mijn oud werkblad er maar eens opgelegd. Op dat kleine zwarte blad moest ik vroeger zowel mijn elektronica als mechanisch werk doen.

De werkbank met alle schuiven gemonteerd ziet er dan zo uit:

Onder de werkbank wil ik bakken maken voor spullen in op te slaan. Ik heb nog een grote kist staan die gemaakt is uit spaanplaat. Als test heb ik al een eerste kist gemaakt. Aan de zijkant zitten 6 inline skate wieltjes (3 aan elke kant).

Bij de opbergkast in het elektronica gedeelte wou ik eerst ook een MDF blad doen. Maar toen zag ik dat ik de 2 bureaubladen nog had liggen van de gesloopte bureaus. Die zijn hier perfect bruikbaar. Enigste nadeel is de donker bruine kleur, maar dit is met een paar laagjes verf wel op te lossen.

Voor de schuiven hier in heb ik ook al hout gezaagd.

Filmpje status kelder in het midden van de week:

En nog een overzicht van de mechanische werkplaats later in de week:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.