Weekje rust en dan verder tegelen

Vorige week hebben we een weekje niet geklust om wat aan ontspanning te doen door o.a. naar zee te gaan.

Ook zijn we naar de Ikea geweest voor een meubel voor boven bij de wc te hangen.

Deze week dan de aardbeien bakken gevuld met zand en voorzien van worteldoek. Door de bak heb ik ook meteen een druppelslag gelegd zodat het gieten later mogelijk wat makkelijker gemaakt kan worden. We hebben al 4 aardbijenplantjes gekregen en gepland. Rond de plantjes heb ik nog wat boomschors gedaan om uitdroging wat te voorkomen. De rest van de plantjes staat nog bij mijn ouders en verhuizen als ze wat groter zijn.

Daarnaast hebben we boven nog wat verder betegelt. Ik vermoed dat ik met de linker ruimte nog 2 weken bezig ga zijn. Al wil ik tussendoor ook nog bij de wc wat verder werken aan de afvoer van de wasbak en de water aansluitingen.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.