WC OSB en verder tegelen

Na het uitwaaien weer verder gegaan, eerst begonnen met de OSB platen rond de wc verder te plaatsen. Dit ging wat trager dan verwacht met het passen voor de uitsparingen en telkens een stukje meer eruit halen. In de muur hebben we ook meteen wat geluidsisolatie gestopt. In de zijmuur heb ik de afvoer en water aansluitingen voor een wasbakje voorzien. De schuine kant moet hier nog dichtgemaakt worden, hier wil ik een stopcontact in maken, maar ik ben er nog niet uit waar dit precies moet komen.

Hierna weer doorgegaan met de vloer. Aan de kant van de deur moest ik nogal veel lijm gebruiken. Dit werkte niet zo makkelijk, daarom ben ik maar wat egalisatiecement gaan halen en heb ik de chape daar wat opgehoogd.

Hierna konden we weer verder met tegelen.  Eerst begonnen met tegels snijden en de randen erin te leggen.

Volgend weekend kantjes dag 2:

De dag erna de voegen uitgekrabd en de tegels gewassen:

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Na dit een week te laten drogen konden de voegen ingewassen worden. Na de opkuis ziet het er al veel beter uit. De vloer moet hier nog eens goed gewassen worden, maar het ziet er al goed uit vind ik.

Voor toekomstige referentie: Het gebruikte voegmiddel is van Weber:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.