Wc kasten afwerken + Dak beslissing

Ik heb de deurtjes voor de kastjes op de wc verder afgewerkt. Ik heb hierbij per ongeluk de deurtjes laten vallen, waardoor er een stuk melanine af is :(. Deze ga ik dus binnenkort opnieuw moeten maken. Voor voorlopig zijn ze nog goed genoeg, dus dit heeft geen prio.

Ik ben nu aan het denken om de deurgreep van het kastje onder de handenwasser ook te vervangen. De originele vind ik niet echt bij de rest passen, en ook niet zo mooi.

Verder heb ik ook een beslissing gemaakt voor welke dakdekker het dak mag komen vernieuwen. Omdat het om behoorlijk veel geld gaat heb ik hier wat langer over nagedacht. Nu kan het wachten beginnen, hij zei dat het voor ergens het einde van het jaar zou worden.

1 ping

  1. […] nieuwjaarsdag wat rustig aan gedaan. Een hele tijd geleden had ik de kast op de wc afgemaakt, maar hierbij waren de deurtjes gevallen en daardoor beschadigt. […]

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.