Sifon inbouwen en vakantie

Bij de douche zijn we begonnen met het gat te maken voorde sifon. Ik wil de welfsels niet verzwakken, dus  ik heb ervoor gekozen om alleen de chape vloer er plaatselijk uit te breken voor de sifon. Dit betekend dat de sifon ongeveer 1 cm te hoog zit voor de douchebak zo op de chape te zetten. Ik moet even kijken hoe ik dit kan oplossen, maar ik vermoed dat dit het beste gaat gaan door met egalisatiemortel op te vullen.  Voor de afvoerbuis had ik geluk, deze valt precies door een holte van de welfsels.


Verder was het ook tijd voor op vakantie te gaan. De vakantie is begonnen met een dagje Witteveen in Nederland, de dag daarna zijn we doorgereden naar Denemarken en daar zijn we 5 dagen gebleven. Legoland mocht natuurlijk niet ontbreken op de te bezoeken plaatsen daar.

Voor meer foto’s die ik in Legoland gemaakt heb kan je hier kijken: https://www.flickr.com/photos/115687086@N06/albums/72157710224965002

Daarnaast kwam ik er ook achter dat dit alweer week 200 van de verbouwing is. Wat gaat de tijd toch snel, al bijna 4 jaar bezig.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.