Muur bijsmeren, waterdicht maken, vitrinekast en rekken aanpassen

Vorige week heb ik de naden van de gyproc platen bijgesmeerd. Ik heb geen idee of dit iets van voordeel gaat opleveren omdat het toch overtegeld gaat worden, maar ik had het spul nog staan dus baad het niet schaad het niet.
Deze week zijn we begonnen aan het schluter waterdichtingsmembraan te plakken tegen de muren.


Ik had een vitrine kastje gekocht voor in de kelder op te hangen. Ik had hier een bak met printen (telkens de eerste van een nieuw ontwerp) die ik bewaarde. Nu kan ik ze mooi tentoonstellen zonder dat er een berg stof op komt te liggen. (Op de foto zit er nog maar een klein gedeelte in).


Ik heb weer een 3d printer erbij gekocht, deze keer eentje die met hars werkt. Hier heb ik wat extra werkruimte voor nodig. Daarom heb ik de rekken die ik had staan in de cv ruimte afgezaagd op werkbank hoogte. Van de overschot van de 2 afgezaagde rekken kon ik een 3e rek maken voor ertussen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.