Serre dak, aardbeiennet, plafond balkjes

De voorbije 2 weken weer verder gegaan met het bouwen van de serre. Eerst de balken voor het dak gemonteerd. Vervolgens kon het dak erop gezet worden, daarvoor heb ik kunststof dakplaten gebruikt. Hierna heb ik de bovenkant van het muurtje nog voorzien van tegels, de voegen hiervan moeten volgende week nog ingewassen worden.

Bij de aardbeienplantjes ben ik ook al begonnen met een netconstructie. Hiervoor gebruik ik oude 22mm verwarmingsbuis die ik zwart geverfd heb. Deze koppel ik aan elkaar met ge3dprinte koppelstukken. Helaas nog niet kunnen afmaken omdat ik niet meer genoeg net in huis had.

Voor de geïnteresseerde heb ik de stl files hier beschikbaar gesteld: https://www.printables.com/social/205667-stynus/collections/167974

Met extra net bij te kopen mag ik wel opschieten want er beginnen al aardbeien rood te worden.

Vorig weekend was er een actie waarbij hbvl appelboompjes uitdeelde. Hier heb ik er ook 1 van opgehaald en in de voortuin geplant:

Boven hebben we ook nog de balkjes tegen de plafond geschroefd en aan 1 kant al uitgevlakt.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.