Vloer inwassen, muur bezetten en tuin update

Vorig weekend de vloer ingewassen. Dit ging naar mijn gevoel wat minder vlot dan bij de vorige 2 ruimtes, dus toch weer heel de dag mee bezig geweest.

Op zondag na de vloer nog eens goed te wassen zag deze er dan zo uit:

Dit weekend ben ik nog wat verder gegaan met het bezetten van de muren. Op 1 plaats zaten wat zwarte vlekken die mogelijk schimmel zouden kunnen zijn geweest, daar heb ik het bezetsel afgekapt en vervangen. Langs de deur was er ook nog een groot stuk open waar de thermostaat moet komen. Verder heb ik op een aantal plaatsen de muur bij de plint hoogte nog bijgesmeerd (maar geen foto’s van gemaakt).

Tuin update:

Door de week ben ik dan vervolgens in de tuin weer bezig geweest met het serre project. Ik heb op een paar plaatsen nog wat opgemetseld, en bij de voorste en linker zijmuur beton gegoten achter de stenen voor de stevigheid en het glad te krijgen aan de achterkant.

Ik had wat boordstenen gekregen welke ik ook nog geplaatst heb. De rij moet nog doorlopen tot aan de serre, maar daarvoor moet ik nog eens naar de winkel voor wat meer boordstenen. Daarna ook de courgette maar naar buiten gezet, deze was binnen veel te groot aan het worden en begon ook al een bloem aan te komen. Eigenlijk is het nog 2 weken te vroeg, maar heb het er toch maar op gewaagd. Een paar bladeren zijn afgeknakt, maar de bloem bloeide de volgende ochtend al. De tomaten beginnen ook al behoorlijk groot te worden, hoog tijd om op zen minst het dak op de serre te hebben.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.