Plafond Living verder afbreken

Deze week hebben we de plafond van de living verder afgebroken. Blijkbaar zitten er 2 lagen balken op het plafond. Ruwe opvul balken met daaronder decoratieve balken. Nadat de decoratieve balken verwijderd waren was ik begonnen met de ruwe balken ook te verwijderen. Maar na een paar balken ben ik hiermee gestopt. Ik kan deze namelijk nog gebruiken om isolatie tussen te steken. Verder hebben we ook het behangpapier al van de muren gehaald.

Ik ben er ook achter gekomen dat de (draadloze) deurbel het niet meer deed. Ook het vervangen van de batterij bracht weinig verbetering. Dit verwonderd me echter niet zoveel aangezien de drukker op een metalen plaat zit. De antenne wordt dus afgeschermd richting de ontvanger en de afstemming wordt beïnvloed. Hier moet ik dus nog wat op verzinnen.

Vrijdag is er een bedrijf langs geweest voor offerte van spouwmuur isolatie en zaterdag voor offerte ramen en deuren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.