Vochtplekken in de kelder oplossen

In de kelder waren vochtplekken te zien in 1 hoek, eerst was ik van plan om hier een waterdichte muur voor te zetten.

We zijn even wat verder aan het kijken geweest en hebben buiten een sterfput gevonden vlak tegen het huis op de plaats van de vochtplekken, ook was er een regenpijp waarvan de bocht bestond uit een plastic zak en een paar stukken tape. Van de put heb ik helaas geen foto gemaakt, maar je ziet hier de buizen wel toekomen op de foto.

 

Even naar de winkel en wat nieuwe pvc aansluitstukken erop lijmen:

Voor de deurbel heb ik zondag ook een nieuw pvc plaatje gemaakt en dit grijs gespoten:

In de slaapkamer vond ik de vloer maar niks, zeker niet met die sleuf eruit. Dus daar ben ik ook almaar begonnen met vloer opbreken. Dit heb ik met de koevoet gedaan, dit valt niet mee. Toch maar eens investeren in een tegelbeitel voor de boormachine.

1 ping

  1. […] Vochtplekken in de kelder oplossen […]

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.