Valse wand verwijderen

Dit weekend hebben we de valse wanden verwijderd tussen 2 slaapkamers. De reden hiervoor is dat ik de slaapkamer groter wil hebben en de ruimte er naast een washok wordt. Een 2e reden was dat deze muur alles behalve stevig was. Als je in het midden op de muur drukte, deukte deze vlot 5cm achteruit. Tussen de toekomstige badkamer en de bureau is om dezelfde reden een valse muur verwijderd (maar hier ben ik vergeten foto’s van te maken).

Tijdens het slopen viel ook op dat de muur supergoed geïsoleerd was, niet dus. er zaten 3 losse plaatjes in de muur. Voor temperatuur maakt dit niet veel uit, maar voor geluid heb ik toch wel graag wat glas of rotswol erin. Onder de muur kwam ik ook nog een verassing tegen, de vloer loopt niet door, hier zit nog de originele vloerbekleding uit de jaren 70.

Verder heb ik ook nog even de elektriciteitskast opengedraaid om eens te kijken hoe die er vanbinnen uitzag en wat er geüpdatet moet worden. Waarschijnlijk wordt het een 2e kast bijhangen aangezien er een paar groepen moeten bijkomen voor de kelder.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.