Nieuwe badkamer muren voorbereiden

De douchebak die ik een tijdje terug besteld had is binnengekomen. Het is een polybeton bak van 90x120cm in een antraciet grijze kleur geworden. Ik heb nog geen foto van de bak uitgepakt, dus alleen nog maar een teaser van de onderkant tot nu toe:

Dan terug naar de werken in de badkamer. Ik zag bij de ene muur dat vanonder de bepleistering niet meer goed was. Deze kon ik er gewoon vanaf tikken. Daarom heb ik deze dan ook maar meteen vervangen. In deze muur heb ik ook maar meteen een gat gemaakt voor de buizen van de verwarming. Het is handiger bij het poetsen als de buizen niet uit de vloer maar uit de muur komen lijkt me (ik bots er in de rest van het huis altijd tegenaan met de stofzuiger).

In de garage kelder heb ik het stuk van de plafond waar de leidingen komen geverfd nu ik er goed bij kon.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.