Buizen leggen, muurplaten zetten en ventilatiebuis

We zijn weer verder gegaan met het plaatsen van de elektriciteitsbuizen in de valse wand. 1x voor stopcontacten, 1x voor een thermostaat die tegen de douchemuur komt. Waar de kranen moeten komen heb ik ook al de muurplaten/aansluitingen hiervoor voorzien.

Boven de douche wil ik een afzuiging maken voor de waterdamp. De ventilator wil ik echter niet daar boven mijn kop hebben. Deze komt in de ruimte ernaast (washok). Hiervoor heb ik een platte buis over het plafond gemaakt naar de ruimte ernaast. De reden dat ik voor een platte buis gekozen heb is dat deze makkelijker in het plafond weg te werken is.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.