Natuurstenen tafel, kabelrek en vakantie

De voorbije paar weken heb ik weer niet superveel gedaan gekregen.

Een paar weken terug had ik een bureau gratis kunnen ophalen. De schuiven heb ik onder mijn soldeerbureau gehangen. Nu bleef het frame opzicht nog over. Hiervan heb ik de poten verlengt, het frame smaller gemaakt en alles blauw geverfd. In de keuken was vroeger een natuurstenen tafel, deze wilde ik daar niet meer hebben, die heb ik nu op maat geslepen voor dit frame en in de hoek naast de wasbak gezet. Het blad had afgeronde hoeken waardoor 1 hoek helaas korter is dan het frame. Het blad was ook op een paar plaatsen gebroken, dit heb ik met 2 componenten lijm weer aan elkaar gezet, de gaten heb ik hier ook mee opgevuld en dan met een glaskrabber vlak gemaakt. Het blad is afgekit tegen de muur zodat er geen water achterin kan lopen.

Ik heb deze week ook een kabel rekje gemaakt voor mijn rollen soepel draad.

Hierna zijn we een paar dagen op vakantie geweest naar / gaan uitwaaien in Oostende.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.