Archiefkasten, Licht en perslucht regelaar

Nu de tafel klaar is konden de archiefkasten die ik een tijd terug bij een veiling had gekocht op hun plaats gezet worden.

De karretjes die ik gemaakt had om de kasten op te zetten komen nu vrij, deze wil ik aanpassen naar het formaat van kunststof bakken en onder de tafel gebruiken als opslag.

Uit 1 van de bureau’s die ik eens gekocht had kwam een document bakje waar schuin papieren in gelegd konden worden. Deze heb ik nu aangepast voor aan de muur op te hangen voor schuurpapier te bewaren. De vakken heb ik met wat plankjes opgevuld omdat ze anders te diep zijn.

Bij de boormachine heb ik een lampje op een zwenkarm voorzien. En bij de soldeerbureau heb ik een LED strip in een U profiel gemaakt.

Voor mijn desoldeerbout heb ik perslucht nodig, de druk die de compressor levert is echter te hoog. Daarom heb ik een drukregelaar in een kastje ingebouwd. Er langs heb ik een voeding zitten voor de LEDstrip die ik boven de bureau heb gehangen.

In het weekend was er hier een “vuurshow” in het centrum. Veel vuur was er niet te zien (eigenlijk niks), maar de rest was wel ok.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.