Rekje, pompsturing en stopcontacten

Het waren weer een paar drukke weken waar ik tussendoor wat heb gewerkt aan het huis.

Als eerste de kleine werkjes:

In de elektronica werkplaats heb ik nog een rek opgehangen, in de berging had ik ook wat plaats te kort, dus daar nog een plank bij gehangen.

De sturing van de pomp heb ik vlak bij de sensor gemonteerd in de kast. Verder heb ik nu de pomp ook gemonteerd en aangesloten. Ik heb hier nog een complete blogpost over gemaakt, deze kan je hier vinden: https://www.elektronicastynus.be/2018/10/07/afvoer-pomp-sturing/.

Demonstratie filmpje (geluid opzetten, want je ziet de pomp niet)

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Hierna heb ik de stopcontacten gehangen rond de wasbak, hierbij ben ik niet voor een kabelgoot gegaan, maar heb ik spatwaterdichte stopcontacten genomen. In de hoek loopt er een elektriciteitskabel vlak achter de platen door, daarom heb ik daar waarschuwings-stickers geplakt. Boven de wasbak heb ik ook nog een LED TL lamp opgehangen.

Deze week mocht ik ook weer kaarsjes uitblazen.

Nog een kelder tour video:

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.