Freesmachine Werkbank Verven + Tussen panelen

Eerste werk deze week was het frame blauw te verven. Dit heb ik in 2 keer gedaan zodat de onderkant ook geverfd is.

Hierna heb ik een werkblad gezocht. Ik had het werkblad van mijn oude werkplaats nog liggen. Dit is van waar ik vroeger op soldeerde etc. Hierin zaten 2 gaten voor kabel doorvoeren, deze heb ik opgevuld met stukken mdf uit een stukje afval geboord. Hierna bij gesmeerd zodat er nog maar amper iets van te zien is. Waar vroeger de bankschroef stond heb ik deuvels in de gaten gelijmd en deze gelijk met de oppervlakte afgezaagd, en vervolgens ook met plamuur bij gesmeerd.

Hierna heb ik de planken gemaakt voor de zijkanten op te vullen en de schuif gemaakt. Voor de schuif had ik wat dikkere platen nodig, gelukkig had ik nog een paar afvalstukken liggen van mijn opberg kast project, deze heb ik aan elkaar geschroefd. Vervolgens alles al in primer gezet. Voor de werkbladen gebruik ik PVC primer en voor de rest MDF primer.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.