Freesmachine Werkbank Verven Deel 2 + Schuiven maken

De primer was droog, dus kon ik aan de afwerklagen beginnen.

Toen dit droog was kon alles gemonteerd worden.

Hierna de werkbank naar zijn plaats gereden en de schuif voor de zetbank vast geschroefd. Vervolgens hier de zetbank ook op vastgezet. Voor de hendels heb ik een magneetje aan de achterkant voorzien, dan rollen ze er niet vanaf.

Vervolgens ben ik begonnen aan de schuiven. Hiervoor heb ik het oude deurframe van de wc gerecycleerd. Hier komt nog een zwart frontje voor, dus zie je straks niet veel meer van. De lintzaag heb ik hier ook al op zijn plaats gezet, maar moet nog schuifgeleiders krijgen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.