Deur, Gyproc Boven Bijsmeren

Boven heb ik het deurframe voor de linkse kamer ook afgemaakt en de deur gehangen.

In de rechter kamer:
Voor onder de schuine kanten heb ik wat goedkope laminaat gehaald. Ondervloer had ik nog restjes liggen en heb ik hier gerecycleerd. Achter was er een stuk waar een buis hoger zat als de chappe, maar niet hoger dan de ondervloer, daarom heb ik daar een stuk de ondervloer weggelaten.

Daarna konden er ook plinten geplaatst worden. Deze lopen niet volledig tot achter aangezien er toch een wand komt om het zolderstuk af te sluiten.

Ik heb ook latten gefreesd voor rond de deur aan de binnenkant van deze ruimte en deze ook al geïnstalleerd.

In de linkse kamer heb ik de gyproc rond de schouw ook gehangen, hier miste namelijk nog 1 plaat.

Daarna hebben we alle spullen van de linkse kamer naar de afgewerkte rechtse kamer verhuist (en een deel beslist om weg te gooien). En toen begonnen met de linkse ruimte en de zolder grof bij te smeren.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Hierna kon ik ook weer verder met een kast rond de schouw te bouwen. Aan de buitenkant werk ik het af met gipsplaat en van voor komen er 2 kastdeurtjes om het af te sluiten.

Verder hebben we ook al frames gemaakt om de achterkant van het schuine vlak af te sluiten (om de plank tegen te schroeven) bij de middelste en linkse ruimte en op zolder. Op zolder heb ik nog snel een extra strook Gyproc erbij geschroefd voor net wat meer plaats. Ik had nog 2 reststroken liggen die precies bleken te passen.


We willen al even een buitenlamp hangen links van het huis, maar waar de kabel binnen zou komen is nog geen elektriciteit. Bij de lamp boven de trap kon ik nog bij de buis. Deze heb ik voorzichtig doorgezaagd, de kabels doorgeknipt en een aftakdoos ertussen gezet. Hier kon ik dan de spanning voor de buitenlamp aftakken.


Al even geleden (geen tussentijdse site update gedaan), maar in november begon het wat te vriezen, en was het tijd om de knolselder uit te doen. Ze waren niet heel groot, maar in totaal toch 1,6Kg.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.