Schilderen, Deuren, Ontspanning En Tuin Seizoenseinde

De vorige update is alweer even geleden. In tussentijd is er wel een deel gedaan, maar niet veel foto’s gemaakt.

Boven hebben we in de rechtse kamer de muren en plafond voorzien van 3 lagen witte verf.

 

Daarna kon de plastic weer weg van de grond, de kader rond het raam terug geplaatst worden en de spotjes terug geklikt worden. De plastic rond het raam moet nog een keer terug afgekit worden.

Vervolgens heb ik een deurframe gemaakt en een oude deur opgeschuurd en van frees lijnen voorzien zoals de andere deuren. Die heb ik dit weekend ook gehangen.


Een ander project dat al even op de radar stond was het deurframe vervangen van de deur tussen de inkomhal en de gang. Dit frame was namelijk niet diep genoeg waardoor destijds het pleisterwerk maar was verwijderd om de afwerkrand te plaatsen. Nu heb ik een nieuw frame gemaakt dat weer net iets dieper is. Aan de gang kant moet nu eerst het pleisterwerk hersteld worden voordat de afwerkranden terug kunnen.


Daarnaast zat er in de voorbije weken ook nog een ontspanningsweekend tussen, we zijn naar BurgersZoo en naar Radio Kootwijk op de Veluwe geweest.


De tuin:

Na in september nog wat tomaten te kunnen plukken begon het half oktober toch te koud te worden, dus toen was het ook tijd om de laatste dingen te oogsten. De groene tomaten worden binnen nog wel rood en zijn dan nog goed voor soep te maken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.