WC plafond, deur en laatste ruimte

Een maand geen updates omdat er niet zoveel voortgang gemaakt is. De WC plafond is ondertussen 5keer geschuurd en weer bij gesmeerd. Telkens een paar stukjes die afbraken en stukken die opeens te snel weg schuurden. Als ik nog ooit zo een gat voor een lamp moet maken, dan moet ik het toch anders doen.

Enkele foto’s van de eerste iteratie, vlak voor de grondlaag, en met een grondlaag verf erop:

Daarnaast ook de WC deur gemaakt, hiervoor heb ik een deur hergebruikt die hier vroeger op het gelijkvloers hing. De kant van de scharnieren heb ik 1cm kleiner moeten zagen omdat ik heel andere scharnieren gebruik. Deze heb ik vervolgens ingefreesd en een deurkader gefreesd uit MDF.  Om de deuren wat moderner te doen ogen, en hetzelfde uiterlijk te geven als mijn andere deuren heb ik er horizontale lijnen ingefreesd. Deze deur heb ik dan ook al gemonteerd. Alleen de afwerkranden moeten nog gemaakt worden.

Bij de afwerking van de muur waar de deur in staat naar de vaste muur heb ik een papierstrook vast gesmeerd met plamuur om dit ook af te werken.

Daarna de rechtse ruimte die tot nu altijd rommel opslag hok was leeggemaakt (staan de andere 2 ruimtes weer vol met materiaal). Vervolgens konden de vloertegels er uit en heb ik de tegellijm al een stuk afgeschuurd. De rest zal voor volgende week zijn.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.