Laatste grote stofwerk, WC Lamp en Kabels Trekken

Deze week verder gegaan met de vloer te schuren, daarna maar meteen verder gegaan met het stofwerk en de muren ingeslepen / uitgekapt voor extra stopcontacten, rolluik sturing, een thermostaat en voor de buizen van de radiator. Voor die radiator heb ik ook meteen een stuk chape uitgehaald zodat de buizen onder de vloer door kunnen.

Daarna de lamp in de wc ook maar opgehangen.

Meteen nog eens een filmpje gemaakt van alles boven

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Nu het grote stofwerk achter de rug was konden we verder met het trekken van de kabels van de thermostaat en rolluik sturing richting de kelder. Ook kon ik de buizen van de radiator al leggen en in de muur inwerken.

Met de kabels aan de inbouwdozen te maken wacht ik totdat de gips waarmee de dozen vastzitten hard is. In tussentijd zijn we nog een tijdje bezig geweest met behangpapier afsteken van een muur. Dit viel niet mee aangezien er 2 lagen opzaten, waarvan de bovenste zowat waterdicht en overschilderd.

Voor, na:

Tenslotte ook uit een paar flessen mini serres gemaakt om binnen aardbeien zaadjes op te kweken tot plantjes. Ik ben benieuwd hoeveel er uit gaan komen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.