Vloer inwassen, Douchemuur en Werkbank verven

Ik ben de week begonnen met de vloer in te wassen.

Hierna een tijdje gewacht en toen kon ik verder met het douche muurtje af te maken. De voorkant lijkt op de foto’s niet zo recht, dit valt in het echt wel mee, die paar mm vul ik wel op met tegellijm. Ben nu wel aan het twijfelen om de muur door te trekken tot de plafond, of boven op de muur te tegelen.


Hierna verder gegaan met het verven van de 3d printer werkbank.

Hierna nog even verder gegaan met een plaatsje te zoeken voor een slijpmolen die ik recent gekocht had. Ik wil deze niet op de werkbank, en het plaatsje dat ik in gedachten had onder het lichtknopje heeft als nadeel dat 1 schijf naar de muur toe staat. Nu ben ik even aan het brainstormen geweest en heb toen het volgende bedacht. Ik zet er een draaipunt onder zodat de slijpmolen naar voor kan bewegen, het werkblad wordt dan naar voor gedrukt door een gasveer. Terug naar achter wordt die door een clip in plaats gehouden. Dit heb ik toen gebouwd en was er zelf van verrast hoe goed en stabiel dit werkt:

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.