Vloer teststukje inwassen, en nog een werkbank

Deze week heb ik een test stukje van de vloer ingewassen. De reden dat ik niet heel de vloer heb gedaan is omdat dit een andere kleur is dan de gang, ik wilde eerst weten of dit wel mooi wordt. Ik heb een stukje gedaan onder waar straks een kast komt en dus niet zichtbaar gaat zijn. Het resultaat (nog geen foto van) ziet er goed uit, volgende week ga ik de rest van de vloer doen.


Een nieuwe werkbank, jawel, weer eentje erbij. Deze keer voor de 3d printers, deze staan nu al een hele tijd op een oude tafel die veel te groot is, niet stabiel en waarbij ik een plank mis boven de printers voor de filament rollen. Deze week ben ik gestart aan deze nieuwe werkbank. Vanonder komen 2 grote deurtjes voor nieuwe rollen filament op te slaan. Daarboven aan elke kant een oude schuivenblok voor gereedschap en daarboven een grote schuif waar een zeef op moet komen om het support materiaal van bij het printen te verwijderen, dit kan dan mooi door de zeef vallen en dan moet ik alleen om de zoveel tijd de schuif leegmaken in plaats van heel de vloer poetsen.
De oude schuivenblokken ga ik verven en de gaten van de oude handvatten heb ik dichtgemaakt zodat ik er andere aan kan zetten. Enkele foto’s van dit project tot nu toe:

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.