Vakantie

De voorbije weken had ik vakantie en lag het werktempo dus nog een stuk lager. Eerst zijn we naar Oostenrijk geweest. Enkele sfeer impressies:


Daarna hebben we een bekende meubelzaak bezocht waardoor we behoorlijk wat tijd kwijt waren aan het in elkaar zetten van kasten.

In de slaapkamer hebben we nu eindelijk een grote kledingkast. En voor degene die een paar jaar terug niet snapten waar het hoge stopcontact voor was. dit valt nu in de kast waardoor er verlichting kan ingebouwd worden.

In de badkamer hebben we ook een meubel gezet, hier was wat meer werk aan omdat er aanpassingen nodig waren.

Hierna hebben we de deur hier rechts op de foto nog links gehangen omdat die richting van openen handiger is, voor rechts hebben we dan nog een hoge deur bijgekocht die richting de muur opengaat. Hier heb ik echter nog geen foto’s van gemaakt.

Voor toekomstige referentie, het wasbaktype:

Vorige zomer hadden we een spiegelkast gekocht voor boven bij de wc. Deze bleek daar niet te passen en daarom hebben we deze nu in het washok opgehangen.

 


De groenten in de tuin doen het ook goed. Voor de vakantie waren alle tomaten nog groen, maar na de vakantie komt er elke dag wel een bakje vol vanaf.

De  komkommers en courgettes gaan ook hard:

De zonnebloemen staan hoog, de mais valt wat tegen qua hoogte, benieuwd wat deze gaat opleveren. De aardappelen vallen in elk geval tegen dit jaar, komt vooral omdat we veel te laat geplant hebben.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.