Plafond Gang en hal voor, achter.

De voorbije weken ben ik met van alles bezig geweest maar niet veel foto’s gemaakt. Daarom maar een beperkte update.

Voor de inkomhal, gang en de hal achter had ik al lang een plafond klaar liggen, maar nog geen tijd gehad om deze te installeren. In de inkomhal had ik vorig jaar al balkjes tegen de plafond gezet en geïsoleerd maar nog niet uitgevlakt.

Nu ben ik begonnen met de gang en de hal achter van balkjes te voorzien en te isoleren.

Hierna alles uitgevlakt. Dat viel nogal tegen omdat de plafond veel in hoogte versprong. Op plaatsen 2cm moeten opvullen.

In de inkomhal hebben we ook al de witte planken gehangen. Er zit inmiddels ook al een LED paneel in, maar hier heb ik nog geen foto van gemaakt.


In de kelder wilde ik nog een werkbank bijmaken voor de wat grotere hout projecten. Hiervoor wil ik 3 europaletten aan elkaar schroeven met wielen eronder en daarop een tafel bouwen met een MDF plaat als top. Ik had nog een paar mooie balken liggen in de kelder die ik hierbij wilde gebruiken. Dus eerst maar eens de kelder opruimen om bij die balken te kunnen. Toen kwam ik erachter dat deze vol houtworm zaten. Op en rond de balken lag het vol met zaagsel en eronder veel dode kevertjes. Maar snel dat hout buiten gegooid en alles opgekuist. Bij de rest van het hout zag ik gelukkig niks, dus hopen dat dit de enigste zijn.  Dat wordt dus opzoek gaan naar ander hout voor dit project. Het stuk met de paletten met wielen onder is alvast klaar.


Badkamer.

Bij de vorige update heb ik de stopcontacten in de badkamer gepost. Hierbij was het deel in de kast echter nog niet afgewerkt. Hier heb ik nu nog een kapje voor geprint.


Tuin update

De voorbije maand nog een paar kg tomaten geplukt, vele courgettes wortelen en komkommers. De zonnebloemen zijn aan het bloeien gegaan. Deze groeien ook steeds groter, op de laatste foto is te zien wat voor een joekel het al geworden is, de stam kan het gewicht nog maar amper aan.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.