Tegels inwassen en 3D printer kastje

Een paar weken geen updates omdat er weer iets mis was gegaan. Bij de tegels bij de wc zijn de voegen ingewassen. Alleen vond ik het resultaat niet mooi. Daarom heb ik deze uitgekrabt en opnieuw ingewassen. Het opnieuw inwassen opzich is goed gelukt, maar met het uitkrabben zijn er wat beschadigingen gebeurd. Omdat ik niet tevreden ben van het resultaat ga ik ook geen foto’s posten.


De 3d printer die ik pas gemaakt heb stinkt een beetje, en werkt beter als er geen wind is. Daarom ben ik begonnen met het maken van een kastje waar ik deze kan inzetten. Hiervoor gebruik ik MDF dat al eens eerder gebruikt geweest is.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.