Bakken verven, grijpbakjes en dwergendeuren

De bakken onder de werkbank waren nog steeds niet geverfd, dat heb ik daarom deze week de eerste 2 maar eens gedaan.

Bij de ene soldeerbureau heb ik ook een paar din rails opgehangen, deze zijn perfect om grijpbakjes aan te hangen.

De compressor maakt nogal veel lawaai, daarom wil ik hier een hokje rond bouwen om het geluid te dempen. Nu heb ik een heel aantal oude deuren liggen, waar ik er hiervoor wel een paar wil gebruiken, maar deze zijn natuurlijk veel te groot. Daarom heb ik even gekeken of ik deze kleiner kan maken. Blijkbaar kunnen de stukken echt hout op de hoeken er makkelijk tussenuit getikt worden met een hamer. Dan de deur inkorten en de stukken hout er terug tussen lijmen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.