Spullen verhuizen, egaliseren en tuin update

Nu de vloer er ligt en ingewassen is, was het weer tijd om de Gyproc platen naar de linkse ruimte te verplaatsen zodat we in de middelste kunnen beginnen te vloeren. De vloer tegels konden ook meteen van rechts naar links verhuisd worden om er beter bij te kunnen.

Daarna kon ik bij de deur tussen de middelste en rechte ruimte ook een expansievoeg maken in de chape.

Bij de vorige ruimte heb ik bij het tegelen op sommige plaatsen enorm veel lijm moeten gebruiken om hoogteverschillen op te lossen. Daarom hier maar eens eerst gecheckt en egalisatie gegoten waar nodig.

Hierna had ik nog wat over, dus op de zolder ook maar wat opgevuld, helaas was ducktape niet genoeg als “bekisting” en is her er op 2 plaatsen uitgelopen de trap op.

Daarna in de tuin nog wat verder gegaan. We hadden nog 4 aardbeien plantjes gekregen, dus deze ook in de bloembakken gezet. Toen kwam ik erachter dat het worteldoek geen geweldige kwaliteit is, het was al aan het verduren. Nu is het niet zo erg omdat ik het toch met boomschors onder stop.

Achter het gat dat ik had gegraven om de zand te zeven ook terug dicht gemaakt en gras gezaaid. Hoop dat ik nog net op tijd ben voor de winter, we zullen zien.

De tomatenplant was volledig verdord, dus die ook weg gedaan en de rest van de moestuin wat winterklaar gemaakt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.