Speakers hangen + Muren in kelder verven

In de living hangen de speakers nu op. De wig werkte zoals verwacht. Ik heb hier wel extra lange pluggen en schroeven gebruikt omdat ik de muren niet vertrouw met zoveel gewicht.

In de kelder ben ik bezig geweest met de muren te verven.

Hierna ook wat rekken in elkaar gezet om alles wat netjes te krijgen.

Voor degene die zich vervelen een timelapse:

Een tijdje terug had ik bij Pollin een aantal blokjes met perslucht aansluitingen gekocht. Deze monteren nogal lastig tegen de muur, daarom heb ik hier ook blokjes voor geprint, deze moeten normaal mooi in de kabelgoot gaan passen. Tussen het blokje en de klem komt wat montagekit te zitten, dat zorgt ervoor dat de clips aan de zijkant minder kracht te verwerken krijgen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.