Pauze + luidspreker mounts

Ik heb even wat pauze genomen in het verbouwen. Deze maand heb ik daardoor alleen wat kleine dingetjes gedaan. Vooral eigenlijk om de speakers in de living in orde te krijgen.  Ik heb het zo gemaakt dat alle kabels op 1 punt samenkomen. Ik dacht dit wel in een gewoon diep inbouwpotje te krijgen. Dat lukte helaas niet. Gelukkig heeft reichelt ook speciale inbouwpotjes die de hoek om gaan.

in de oude werkplaats hingen de speakers op aan kettingen, dit wou ik niet in de living, daarom heb ik wat speakerhouders gekocht. Voor de frontspeakers ben ik voor deze gegaan:

https://www.son-video.com/article/supports-d-enceintes/eltax/monitor-wall-bracket

Voor de rear luidsprekers die veel lichter zijn, zijn het deze geworden:

https://www.allekabels.nl/searchresult.php?keyword=1065285

De houders van de eltax speakers kunnen helaas niet naar onder kantelen, daarom heb ik een wig getekend en geprint die ik tussen de beugel en de muur ga steken.

In de kelder heb ik nog wat osb gezet, maar hier heb ik nog geen foto’s van.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.