Hamsteren en chapevloer leggen

Ik had al een voorgevoel dat er een lockdown ging komen waardoor ik niet naar de bouwmarkt kon. Daarom ben ik maandag nog snel gips voor de muren gaan hamsteren. De koffer van de auto zat goed vol met 10 zakken.


Daarna begonnen aan de voorbereiding van het chappen. De gaten in de vloer verder dicht gemaakt en de randen voorzien van randisolatie, een beugeltje voor de laser opgehangen en een plankje met paal gemaakt voor de hoogte. Ik had ook nog een paar T profielen gekocht om over af te strijken, maar ik had daar helaas niet genoeg ruimte voor over door de buizen. De plank bij de deur is om binnen te kunnen rijden met de kruiwagen zonder de hoek van de vloer te beschadigen.

Hierna kon ik beginnen met chappen, dit valt niet mee als je alles door de lockdown alleen moet doen. Maar honderden kilo’s verder zit hij er in:

En we hebben nog wat zand over:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.