Elektriciteit en Reparatie

4 weken terug had ik gedacht om de chape vloer te behouden. toen kwam ik erachter dat de tegels dan hoger komen te liggen dan in de gang. Ik kon de vloer nog afschuren, maar ik denk dat het makkelijker is om nieuwe chape te leggen aangezien de oude ook wat beschadigd is.

Dit gaf meteen ook weer de mogelijkheid om nieuwe elektriciteitskabels erdoor te leggen. Dit heb ik dus eerst gedaan.


Tussen de welfsels kwam ik nog een scheur tegen. Deze heb ik opgelost door gaten te boren en hier “nietjes” van betonijzer in te zetten. Hier heb ik dan beton op gegoten.


Om binnenkort opnieuw te chappen heb ik ook al zand gekocht. Ik vermoed wel dat ik ietsje teveel gekocht heb.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.