Deuren en Afvoer

De deuren voor de wasplaats zijn inmiddels ook binnen gekomen. Het frame voor errond was helaas niet goedkoop te koop aangezien de muren nogal dik zijn. Het was goedkoper om een plaat watervaste mdf te nemen en zelf de frames te maken dan 1 frame set. Ik heb er 2 nodig die uit 1 plaat kunnen, helemaal goedkoper dus. De scharnieren en de slotplaat frees ik in met een bovenfrees. Voor 1 deur heb ik dit nu al gedaan.

Hierna heb ik het frame ook al in de primer gezet:

Ik ben ook nog een stukje verder gegaan met de afvoer, deze loopt nu al verder door tot uit de kast. Ik wil dit niet langs de achterkant doen want dan moet de kast nog een stukje naar voor komen, terwijl ik op deze manier niet veel plaats verlies.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.