Afvoer en LED paneel

De kast hebben we deze week op het frame gezet.

Hierna kon ik beginnen met de afvoer te maken. Aangezien de oude uit metaal was en doorgeroest was, heb ik een compleet nieuwe gemaakt uit pvc. De roostertjes in de wasbakken vond ik ook niet meer goed genoeg en heb ik ook maar vervangen.

De kraan die ik hier gebruikt heb is mijn oude keukenkraan. Die heb ik daar vervangen omdat er amper water uit kwam. Na wat onderzoek bleek dit door de water mousseur te komen, deze zit dicht, maar zijn van dit type kraan niet te vinden in de winkel. Nuja het center stuk is standaard en heb ik dus vervangen, maar de sproeikop is niet te vinden, deze ga ik dus moeten zuiver maken.

De verlichting kon ik nu ook ophangen, hier zat ik nog wel met het probleem dat er een rioolbuis op het plafond loopt, als ik het LED paneel tegen het plafond zou schroeven zou ik dus veel schaduw krijgen. Dit heb ik opgelost door een MDF frame te maken en dit boven het LED paneel te monteren.

Ik had ook nog even een kelder tour filmpje gemaakt:

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.