Dak offertes, Pers en Maker

Weer een paar weken eerder met andere dingen bezig geweest dan de verbouwing. Er zijn verschillende  dakdekkers langs geweest voor offerte te maken. Van 2 heb ik de prijs al gekregen van de andere denk ik niet dat ik een offerte mag ontvangen, deze keken niet echt gedesinteresseerd en schreven amper wat op, denk dat ze hier niet genoeg konden verdienen. De 2 offertes die ik wel gehad heb liggen kwa prijs dicht bij elkaar, alleen wil de ene de doordrenkte schouw laten staan en de andere wil ze door inox vervangen (afbreken in de prijs inbegrepen, de nieuwe schouw niet). Nu nog beslissen welke we nemen.

We zijn ook nog naar Paesen in peer geweest om de dakpannen van de offerte te bekijken. Hier hebben we ook nog wat adressen gekregen van waar de dakpannen op een dak te zien zijn. (Geen foto’s van gemaakt voor de privacy van die mensen). Dit zijn de foto’s van de pannen in de winkel:

In de kelder heb ik mijn persje maar eens opgehangen tegen de muur. Hiervoor heb ik 2 plankdragers “in de foute richting” gemonteerd.

En voor nog wat ontspanning zijn we naar Henk Rijckaert zijn Maker show geweest.

Update 27/03/2020:

De volledige show van Henk Rijckaert staat nu ook op YouTube:

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.