Dak Dag 4 + Nieuwe CV

Vandaag is het CV bedrijf de nieuwe ketel komen installeren. Ik ga ze morgen echter opbellen dat ze mogen terugkomen. De gasmeter hebben ze niet geaard, de aarding bij de CV is opeens een draad die rond de buis gedraaid is. Waar is mijn mooie strip naartoe die er eerst rond zat?

Waar ze door de muur geboord hebben noemen ze dit opgeruimd. Pff dit heb ik zelf maar even gepoetst want kon het niet aanzien. Dit laat je toch niet zo achter bij een klant :s. Het is me al lang duidelijk dat geld verdienen prio 1 is, belangrijker dan even 2min poetsen.

Bij de plafond waar ze de gasleiding gelegd hebben, heb ik nu allemaal zwarte strepen op de plafond, pff werk eens voorzichtig.

De CV opzich ziet er ok uit, maar overal pers verbindingen op het koper en op de galva buis. Als hier ooit iets aan wil veranderen heb ik een dik probleem. In de offerte hadden ze een plaat geteld om de doorvoer naar de schouw mooi af te werken, die hebben ze vervangen door pur schuim :s. De lucht aanvoer buizen zijn gewoon los in elkaar geschoven, kleine tik ertegen en het bouwpakket ligt los op de grond.


Het dak: Vandaag hebben ze aan de voorkant de panlatten gezet op het dak en het dak van het afdak verwijderd om hun stelling daar te kunnen zetten. Dat gaan ze dacht ik morgen doen.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.