Badkamer afzuiging en kabelgoot

Bij de afzuiging van de badkamer hadden we wel de buis al gelegd naar het washok. Maar hier zat er nog geen motor en buis naar buiten op. Dat hebben we deze week gedaan. Ik heb de ventilator wat lager tegen de muur gezet omdat ik niet vlak onder de welfsels naar buiten wou boren. En op deze manier blijft de motor bereikbaar als de plafond erin zit in het washok.


Boven de elektriciteitskast heb ik 5 jaar terug kabelgoten gemaakt voor de afwerking. Hier had ik echter nog steeds geen deksels voor gemaakt. Nu de kabels van de zonnepanelen er ook bij zitten heb ik dit toch maar eens gedaan.


Verder is week 250 van de verbouwing nu ook voorbij.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.