Vloer verwijderen + Vochtprobleem opgelost?

Mijn tegelbeitel was binnengekomen, dus ben ik verder gegaan met het verwijderen van tegels. In 2 slaapkamers welke in de toekomst de badkamer en bureau moeten worden zijn de tegels nu ook grotendeels weg.

Op de wc zijn we begonnen met het behangpapier te verwijderen. Hier kwamen we ook nog een elektriciteitskabel tegen achter het behangpapier.

Ik ben nog eens in de kelder gaan kijken naar de vochtplekken. Die zijn nu al grotendeels verdwenen, het lijkt erop dat het probleem gefikst is :).

De voeg vanonder is wat aangetast door het vocht. Hiervoor heb ik torroseal gekocht, de voeg wordt dan voor een stuk uitgekrabd en daarmee en mortel terug opgevuld.

Ik heb de offertes ontvangen voor mijn ramen en deuren. Ik wilde eerst maar een gedeelte laten vervangen omwille van de kostprijs. Ik heb nu wel van alles prijs laten maken en dit zat niet ver boven mijn budget. Hierdoor denk ik dat ik alles in 1 keer ga laten vervangen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.