Tegels inwassen en $#!|

Ik zal deze blogpost beginnen met het positieve nieuws van de week. De muren zijn ingewassen.

Please accept YouTube cookies to play this video. By accepting you will be accessing content from YouTube, a service provided by an external third party.

YouTube privacy policy

If you accept this notice, your choice will be saved and the page will refresh.


Dan het slechte nieuws. De gas is aangesloten en de elekmeter is vervangen. Dit opzich is niet slecht, maar er is zoveel mis gegaan, nog steeds mis…

Ik was niet zelf aanwezig tijdens de werken, dus kon niet direct ingrijpen, helaas.

Om te beginnen het gat om de gas naar binnen te brengen, ik heb gezegd dat dit droog moet geboord worden om mijn dampscherm niet te beschadigen. Hier hebben ze niet echt naar geluisterd, dus heel de isolatie nat, heel de vloer nat. De isolatie vol met nat vuil van het boren. Dit droogt wel op, maar de isolatie isoleert niet meer zo goed met dit vuil erin. De dozen op de vloer kunnen de vuilbak in. Het water is ook op mijn pomp gekomen, ik hoop dat deze het nog doet, ik durf deze nog even niet te testen.

De gasbuis maakt hier ook 2 nutteloze bochten, op zich geen probleem, mochten deze niet exact zitten waar de OSB plaat terug moet komen. Verder hebben ze mijn dampscherm helemaal kapot getrokken, ik snap niet waarom ze hier ook aangekomen zijn.

Bij de werken buiten hebben ze nog een waterleiding geraakt, hierdoor zit heel mijn waterleiding vol met zand.

Dan de elektriciteit,waar de kabel uit de tellerkast komt zit er een dikke bult in de kast. Ik kan helaas deze niet open maken om te zien wat er wringt, dus dat blijft onbekend.

Deze kabel heb ik hier nu als een dik springtouw aan de muur hangen lijkt het wel. Ik weet niet hoe de huidige regels zijn, maar ik heb vroeger in school geleerd dat deze kabel vast moet gebeugeld worden. Deze draad hebben ze vervangen, de originele was korter. Met dit te doen hebben ze de schroeven op mijn differentieel kapot gedraaid.

Ik heb de netbeheerder gecontacteerd met mijn klachten, maar helaas nog geen reactie gehad.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.