Schuivenblokken klaar, wc rol houder en pomp sturing

Vorige week was ik nog vergeten om foto’s te posten van de schuivenblokken met de schuiven erin. Daarom bij deze:

We zijn ook bij Ikea geweest, daar heb ik een wc rol houder gekocht. Tot nu toe stond de rol op de grond sinds er getegeld was.

Hierna ben ik ook begonnen aan de sturing van de opvoerpomp van de afvoer van de wasbak in de kelder. Voor de pomp heb ik een wasmachine pomp gebruikt, deze moet automatisch aan gaan en dan als het water weg is nog even blijven nadraaien. Voor het water te detecteren heb ik een capacitieve sensor (Omron E2K-L26MC1) besteld, deze detecteert door een buis heen. De sturing heb ik gemaakt met een Siemens Logo, dit omdat ik deze nog had liggen en deze snel te programmeren is.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.