Schuiven, werkblad, BBQ en Druiven

Ik ben begonnen met de schuiven voor onder de werkbank zwart te verven.

Bij de werkbank heb ik nu alle stukken OSB terug geinstalleerd. Verder heb ik ook MDF platen laten zagen voor het werkblad. De binnendeuren zijn toch echt te zwak en ga ik niet gebruiken hiervoor.

Ik had ook nog wat afval MDF gevonden, deze is al eerder gebruikt en staat dus vol met schroef gaten enzo. Maar voor de onderste laag van het werkblad is deze prima. De 2 lagen heb ik in “halfsteens verband” aan elkaar geschroefd.

De verf op de schuiven was ook al droog:

Voor in de garage heb ik een uittrekbare perslucht slang rol gekocht.

Voor de bbq heb ik helaas geen koppelstuk kunnen vinden. Ik heb het nu opgelost door een andere ontspanner te kopen welke wel op de gasfles past. De oude ontspanner heb ik losgemaakt door de slang door te snijden. De slang heb ik vervolgens met een slangklemmetje op de nieuwe ontspanner gezet.
Vervolgens de BBQ aangemaakt. Na 2min ging de vlam uit, hmm de gas kannen die ik had waren blijkbaar leeg. Gelukkig zit er vlakbij een bedrijf dat deze vult. Na een nieuwe vulling kon ik bbqen.

In de tuin zag ik ook al behoorlijk wat druiven aan de druivelaar. Maar het duurt nog even voordat deze goed zijn. Ze moeten nog blauw worden.

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.