OSB muren verven + serverkast

In de kelder zijn alle muren ruwe betonblokken, maar ik wil al deze muren afwerken. Nu kan dat op verschillende manieren. Ik kan ze bezetten, maar dat is duur en duurt lang. Een andere optie is OSB met gyproc plaat erover, maar ook dit is duur. Een andere optie is overal OSB tegen zetten en dit verven. Dit is een stuk goedkoper en heeft als grote voordeel dat ik overal zonder boren dingen kan ophangen. Deze week heb ik bij de cv ketel al 2 muren gedaan. Op 1 plaats zit er geen OSB omdat hier een zware 200L boiler tegen de muur komt te hangen. Aan de andere kant heb ik ook al een serverkast opgehangen, hier komen alle netwerk kabels in uit.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.