Nieuwe kabels trekken en CV Leidingen

Deze week hebben we nieuwe draden getrokken naar de schakelaars, dit was nodig omdat de schakelaars verder weg komen te staan en dus een langere draad nodig hebben. Ik heb voorlopig de draden nog extra lang gelaten, mocht er nog iets veranderen. De gaten in de muur heb ik dan ook kunnen dichtsmeren met mortel.

Voor de radiator leidingen was er een gat voorzien om de leidingen op de juiste afstand uit de muur te laten komen. Hiervoor heb ik een blokje geprint. Hierin schuiven de slangen. In het blokje zitten 2 rondingen die als buigmal dienen waardoor de buis meteen in de juiste positie zit.

Geïnstalleerd ziet het er dan zo uit:

 

Op zondag heb ik de beschadigde isolatie en dampscherm in de kelder ook maar eens vervangen. Het bedrijf dat de schade veroorzaakt heeft, heeft nog steeds geen actie ondernomen. Ze zouden het aangeven bij hun verzekering, maar een jaar later nog steeds geen expert langs gehad ofzo. E-mails beantwoorden ze niet meer en als ik bel haken ze in. Dit zegt genoeg, ik was het zat, dus de schade maar zelf even hersteld.

Ik heb de isolatie vervangen en een nieuw stuk dampscherm ingeplakt. Vervolgens in de plank een uitsparing gemaakt voor de bochten in de gasleiding. Vervolgens was dit het resultaat. Nu nog even afkitten en bijschilderen:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.