Muren tegelen en Rek maken

Voordat we konden beginnen hebben we de douchemuur toch nog opgetrokken tot de plafond, dit ziet er denk ik toch wat mooier uit en een plaats minder waar stof valt.

Daarna de douchemuren verder voorzien van Schluter waterdicht membraan, en de naden hiervan afgewerkt.

Hierna konden we beginnen met tegelen. Dit ging wat trager dan verwacht en hier ben ik dus nog wel even mee bezig. De tegels lopen tot ongeveer 10cm onder het plafond, dit omdat er nog een verlaagd plafond in komt op deze hoogte.


Een paar weken terug had ik reclame gekregen van een veiling met straatnaamborden. Deze zijn vernieuwd na de fusie van de gemeente en de oude werden verkocht voor het goede doel. Hierbij heb ik een bord gekocht van onze straat. Deze heb ik nu op het toilet opgehangen ter decoratie.


Ik heb nogal veel sorteer bakjes, deze zijn handig om schroeven etc in te bewaren, het is alleen niet handig dat je altijd de onderste nodig hebt. Daarom ben ik begonnen met uit afval MDF een rekje te maken voor de bakjes in te schuiven. Ik gebruik hierbij blokjes die onder de lip van de bakjes haken om deze omhoog te houden. Het hout is inmiddels gezaagd en de blokjes zijn op de verticale planken gelijmd.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.