LED panelen, Opbergkast en BBQ

Ik heb in het andere deel van de elektronica werkplaats nog LED panelen opgehangen. Deze keer heb ik niet geprobeerd om de gaten exact met de gaatjes uit te lijnen. Dit werkte namelijk niet goed aangezien de boor niet op exact de juiste plaats de beton in gaat. In plaats daarvan heb ik de binnenkant van het frame op de plafond afgetekend en 4 gaten daarbinnen geboord. Met een paar grote rondellen heb ik vervolgens het frame tegen de plafond geklemd.

Verder ben ik begonnen aan een werkbank / opbergkast in de elektronica werkplaats. Deze is opgebouwd uit ijzeren buizen waar koppelstukken op gelast zijn.

Deze week heb ik ook nog een gas bbq gekocht. Maar ik kwam er helaas achter dat de aansluiting van de gas niet past op de gas kan die ik heb staan. Dat wordt zoeken naar een verloopstuk. Gelukkig had ik dit gezien voordat ik vlees uit de diepvries haalde.

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.