Kast, Wc deur en afwerking, BBQ

Ik ben weer een paar weken meer bezig geweest met elektronica dan met de verbouwing.

Een paar dingen zijn er wel gebeurd, Ik ben aan het plannen om een kastje bij te maken welke grotendeels bestaat uit kastjes die ik al heb. Voor de rest komen er een aantal openingen in voor vakkendozen.

Bij de wc ga ik de plank op het reservoir te vervangen door iets mooiers. Er ligt nu een stuk wit meubelpaneel op dat gerecycleerd is van een andere kast. Bij de Gamma heb ik een paneel beukenhout gekocht om iets nieuws uit te maken.

Verder ben ik hier ook al begonnen met een nieuw deurframe. Dan kan de gordijn die nu als deur dienst doet eindelijk weg.

Bij de soldeerwerktafel heb ik een paar beugels opgehangen om mijn soldeerstations op te hangen.

De firma die de garagepoort gezet heeft is inmiddels ook langs geweest om hun fouten te corrigeren. De kit langs de deur is vervangen door nette profielen in dezelfde kleur als de poort. De scharnieren en het beugeltje zijn recht gezet.

Hierna was het eindelijk terug BBQ weer.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.